Udtalelser

Dorte

Spirituel Tandlæge

Hanne Friborg kan noget særligt. Faktisk har jeg tit undret mig over, hvor meget hun kan og hun er altid fuldstændig præcis i den måde, hun ser tingene på. De bliver formidlet med stor kærlighed.

Anonym

Hanne skal have mine varmeste anbefalinger, fordi hun flere gange har hjulpet mig med at skabe klarhed over mit liv, på en enkelt og forståelig måde, så jeg kan anbefale at kontakte Hanne for en konsultation, hvis du har brug for klarhed over dit liv. Det bringer mig altid tilbage på rette vej og dette er jeg dybt taknemlig for. <3
Jeg har flere gange været med til forskellige arrangementer afholdt af Hanne og bliver altid mødt på en kærlig og nærværende måde.

Conni

Hej Hanne

Tak for din og guidernes hjælp, det betyder meget for mig,
bliver så glad hver gang, og det er ligesom om at livet på jorden
bliver lysere og lettere.
Godt at du er til.

Bamse kram Conni

Michael Lønnberg

Jeg kan på det varmeste anbefale at kontakte Hanne, når der er behov for hjælp og klarsyn.

Når livet til tider har været svært og uoverskueligt, har det været mig en uvurderlig hjælp til at genskabe ro og harmoni og bragt mig tilbage på rette spor.

Jeg er ydmyg og taknemlig over at kende til Hanne og at vide hun altid er, når jeg har haft brug for det.

Kærlig hilsen

Iris

Kære Hanne

Jeg er dybt taknemmelig for at få hjælp af dig. Jeg føler det som at få skrællet lag på lag af. De problemer jeg starter med, viser sig altid at være det mindste eller de forkerte at tage udgangspunkt i. Straks kommer jeg dybt ned i mit fortrængte indre, hvor det godt nok gør ondt, men som jeg virkelig kan mærke at det er det, det handler om, og du hjælper mig til at håndtere de dybe problemstillinger. Dette gør du på den sødeste, kærlige og humoristiske måde, du løfter mig så jeg kan se mig selv. Problemstillingerne bliver så konkrete, at jeg med det samme kan arbejde med dem. Det tager tid, men du er der jo, og tak for det. I processen mærker jeg din kærlighed, så jeg er aldrig mere alene, og det er trygt og virkeligt værdifuldt for mig.

Kærlig hilsen

L.

Konsultation

Hvor var det dog godt jeg ringede til dig i går.

Som jeg fortalte havde jeg i den her skrækkelige periode, følt mig totalt uden for pædagogisk rækkevidde, følte at der var ikke nogen eller noget der kunne hjælpe mig, men det ku du. Du fik sagt det rigtige på den rigtige måde, en lille opsang, om at jeg måtte huske at andre også har det svært og endda nogen endnu værre. Huske alt den hjælp jeg rent faktisk får… Jeg føler mig meget lettet i dag, føler rent faktisk at jeg har
sluppet noget, for det har været en anderledes lettelse end ellers, når jeg er vendt tilbage efter kriser… Må Gud fortsat lyse på dig, for dig og i dig..

Knus fra L.

Sabrina Suzanne Jacobsen

Kære Hanne                                                                                                            

Igennem 20 år har du været min faste støtte og hjælp. Du er den af os to, der kender mig bedst! Du har check på mine styrker og svagheder, og med den største accept, respekt og kærlighed formår du altid at løfte mig i enhver situation. Og det er da blevet til en hel del telefonkonsultationer og healinger i årenes løb! Du ser lige ind i min inderste kerne, ser mine problemstillinger, scanner min krop og healer hele situationen.

Er man villig til at arbejde med sig selv, går det hurtigere, og jeg oplever ofte at løsningen på et opstået problem nærmest popper op af sig selv efter en telefonkonsultation. Der har været tidspunkter, hvor det har været uoverskueligt og nærmest helt umuligt at stå ud af sengen, men når jeg så har ligget dér og snakket med dig i telefonen og fået healing undervejs og fjernhealing bagefter, så har jeg kunnet stå op fuld af energi og glæde – og tænkt ”Hvad i alverden ligger jeg hér for, kan jeg  komme op”!  Så det er virkelig en stærk transformerende hjælp, du giver.

Jeg har indtryk af, at du nogle gange har ”indløst” mig på de bonede gulve på ”1. sal”, hvis man kan udtrykke det sådan. Det tilsyneladende umulige, med ét bliver let og ubesværet. Man højnes til stadighed i frekvens så meget som kroppen tillader. Det er faktisk en helt vildt og ret fantastisk måde du arbejder på! Dit ydmyge væsen slår ikke på tromme for at vise den sande seer og healer, du i virkeligheden er. Og jeg elsker din humor, den er bare helt speciel. Alt føles trygt og godt – og du dømmer aldrig. Du guider os ind til vores egen inderste guddom.

Jeg har været med dig i Egypten på spirituelle rejser mange gange og har opdaget at den forskel, der er på dig og andre rejseledere er, at du altid er den samme hele vejen igennem –  også selv om du arbejder både dag og nat og sjældent får sovet, fordi nogen eller noget har brug for healing. Du sørger simpelthen for at imødekomme alles ønsker om stort og småt samtidig med at du er rummelig til at give plads til det, vi nu hver især indeholder og har brug for at udvikle – og som vi selv skaltage ansvar for. Jeg har haft de mest fantastiske og dyrebare oplevelser sammen med dig – og de fylder en stor del i mit hjerte. Der er selvfølgelig plads til mange flere, skal jeg hilse og sige! Og døre, der ellers er lukkede, åbnes for dig og dem, du har under dine vinger.

Apropos vinger – så ser jeg dig som én af de Himmelske Mødre, der står der på de indre planer af lys og velsigner alt og hjælper sine ”yngre familiemedlemmer” med at vokse til fuldt bevidste og ansvarlige sjæle. Og så giver det hele mening og falder på plads i mit væsen – at du er den, du er!

Tusinde tak, kære Hanne, fordi du er her – og tak fordi jeg er så heldig at kende dig.

Velsignelser, Sabrina Suzanne Jacobsen

Jane

Kære Hanne, Tak for en ganske særlig vejledning jeg modtog i går på telefon hos dig. Efter snakken med dig, kunne jeg mærke endnu dybere, at det jo er hele verden der er min arbejdsplads. Af hjertet tak :-)

Joan Andersen

Hanne er fantastisk kærlig, ærlig og meget helt nede på jorden med hjerte og hoved i himlen, og en ærlig VEN

Elin

Tak for det sidste nyhedsbrev, du sendte ud. Det gav inspiration at læse teksten og få det hele vendt en omgang med at nytænke muligheder. Det følte jeg meget, jeg havde brug for, og det er godt at få en forøget opmærksomhed på de nye porte, der skal åbnes.

K.D.

Som alle de andre gange (og jeg fatter ikke helt, hvorfor det altid kommer bag på mig ) så jeg lyset efter et par timers healing og hvile i går. Havde du nu fortalt, hvad den forandring handlede om, og jeg spurgte jo med vilje ikke, havde jeg ikke taget det ind, som jeg gør nu. Det er så bare en af dine mange kvaliteter, du ved, hvornår vi skal selv, og hvornår vi ikke kan.

Hver e n e s t e gang, jeg er blevet healet, har jeg følt meget stærkt, at den behandling, jeg lige har haft, har været pengene værd (selvom jeg kort tid forinden har forsøgt at undgå at bruge ”alle de penge” på mig selv, jeg bruger så ofte! Nu har jeg så også erkendt, at den fejl, jeg har begået er, at jeg har stilet efter at blive fri for smerterne, at blive rask – punktum – deraf min trang til at forsøge med behandlere, det er også billigere, og jeg ku jo så bare tage mig sammen!

Så NU håber jeg den er feset helt helt ind: At det er ok, at jeg bliver healet en gang om måneden + div. Remedier, og at jeg netop har brug for den hjælp og ikke ”bare kan tage mig sammen og gøre arbejdet selv”.

Linda

Kære søde Hanne,

Af hjertet tak for dit nyhedsbrev, kan mærke at dine ord er lige noget, der kan flytte mig og få mig i den retning, der giver mig følelsen af glæde, så jeg kan få renset ud og få fokus på det, som kan fastholde lyset, glæden og kærligheden i mit liv.

Efter at have læst dit nyhedsbrev (igen), mediterede vi og jeg sidder nu med en skøn følelse af at være fyldt med kærlighed og ro.

Og samtidig mere fred omkring de udfordringer som er i mit liv lige nu.

Jeg kan ikke beskrive med ord, hvad du og det du gør betyder for mig – men jeg tror du ved det og jeg er dybt TAKNEMLIG.

Tusind gange hjertelig tak Hanne

kærlige knus til dig

Linda

Vivi

Jeg har haft kontakt til Hanne Friborg gennem 20 år.

Det har været en umådelig støtte på min vej, at kunne ringe og få et par ord med på vejen, der oftest går lige til essensen af, hvad det handler om på de indre planer. At skabe fokus i en ofte forvirrende hverdag, har været med til at løfte mig igennem svære tider.

Jeg vil især nævne den uvurderlige hjælp Hanne var for mig og min familie i forbindelse med min mors sygdom og død.

Jeg boede 2 timers kørsel fra min mor og selvom jeg havde et tæt forhold til hende, havde jeg svært ved at forstå hvad der foregik omkring hende og hvor alvorlig situationen var. Det hjalp Hanne mig med. Jeg tror ikke jeg selv havde haft fantasi til at forestille mig det kaos og den smerte jeg blev mødt af, da jeg besøgte hende de næste gange. Og ikke mindst at der ingen var til at håndtere det, det var som om, som Hanne udtrykte: Alle gik med hovedet under armen.

Nå, men det endte med at jeg flyttede ind hos min mor og var ved hendes side de sidste 14 dage af hendes liv. 4 dage inden hendes død, bad hun mig samle familien til afsked og hun havde en fest. Efter afskeden var hun ikke mere ved bevidsthed, men var dog kontaktbar. Og jeg holdt hende i hånden og på panden da hun 4 dage senere sov stille ind. Jeg satte mig på stolen ved siden af sengen og sagde: Hvor er jeg glad. Og det kom fra hjertet.

Min mor havde mistet tilliden til sine omgivelser p.g.a. voldsomme overgreb gennem det sidste halve år. Hun var derfor naturligvis meget svær at hjælpe med at give slip. Under hele processen kunne jeg ringe til Hanne og få hjælp til at se klart og forstå hvad der foregik. Og dermed hjælpe min mor og min familie til at få en værdig og glædelig afsked.

Kærlig hilsen Vivi

Kirsten

Jeg fyldes af stor taknemlighed over, at du har viet dit liv til os ”børn”, for hold da kæft, hvor har jeg dog gennemgået kriser, sorger og glæder med din hjælp. Det er helt utroligt at tænke på. Og sært hvor hurtigt man glemmer bare de forløb, man kørte igennem i januar/februar som resultatet af ørkenturen. Min metode kan anbefales til alle, om end ikke alle gider/orker/tror på konceptet.

Før jeg skal heales sidder jeg en times tid i ro og stilhed, funderer over hvad det er mit problem går ud på. Noterer stikord.

Under tlf. samtalen noterer jeg dine vigtige beskeder/sætninger og enkelte stikord ned. Healing og kapow! Næste dag sidder jeg så med kaffen, stadig i sengen på grund af energier, og åbner for de erkendelser, der dukker frem via healingen og det, du har sagt. Jeg skriver det hele ned.

Og så puf! On and off i årets løb genlæser jeg det, hvis jeg senere synes, de samme problemer dukker op. Hvad var det lige, larven sagde sidste gang?

Og til allersidst inden årets slutning læser jeg hele året igennem og undres. Har jeg virkelig haft de problemer og glemt/gennemlevet dem? De kloge ord, Hanne sagde dengang, det passer sgu da lige i øjet med alt det, hun ikke sagde, men som skete, og nu kan jeg se den røde tråd løbe igennem.

Jeg kan ikke takke dig nok for alting<3

Kærlige hilsner

Kirsten

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept. Du kan læse om vores privatlivpolitik her

Luk